gele schoenen promotiestunt vrijwilligersmarkt

Ter promotie van de Vrijwilligersmarkt, zaterdag in het Kulturhus in Raalte, heeft Landstede Welzijn een aantal gele schoenen in Raalte verspreid. Als je zo’n gele schoen meeneemt naar de Vrijwilligersmarkt, word je getrakteerd op een gratis kopje koffie.

De Vrijwilligersmarkt op zaterdag 7 februari duurt van 11.30 tot 14.30 uur. Iedereen kan er kennismaken met de mogelijkheden voor vrijwilligerswerk in of rond de gemeente Raalte. Maar liefst 35 organisaties zullen zich er presenteren aan het publiek. Ook kun je je vrijblijvend inschrijven bij het Vrijwilligerssteunpunt Raalte. Voor meer informatie kun je contact opnemen met het Vrijwilligerssteunpunt van Landstede Welzijn op 088-8508275 of mailen naar mkorterik@landstede.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.