gastoptreden hollenboer bij uutspreken

De voorstelling Uutsprèken is vrijdag 13 maart te zien in het Hoftheater in Raalte. Uutsprèken is een uniek Overijssels muziekproject met regionale topartiesten en in elk theater een gastoptreden van een lokale beroemdheid. In het Hoftheater zijn de heren van Höllenboer te gast.

Bij Uutsprèken proef je de pure smaak van authentieke streektaal met een smaakvolle verzameling van topartiesten, zoals de Zwolse bluesknakker Bert Vrieling, de gelouterde rocker Erwin Nijhoff (Prodigal Sons) en regioman Harm Jan Wilbrink uit Dedemsvaart. Verder krijg je Europese folk van Muppetstuff uit Hellendoorn, soulvolle southernrock van voormalig Damaged Brain-zanger Thomas Tijs uit Luttenberg en een spannende mix van moderne beats en traditionele popliedjes van Gooswijn van Rees uit Genemuiden te horen.

De voorstelling bestaat uit nieuw, oorspronkelijk materiaal in eigen streektaal. Om het geheel voor het oog nog aantrekkelijker te maken, kun je op groot scherm genieten van originele filmpjes. Je hoeft niet alles letterlijk te verstaan, als je het maar voelt. Zie de diverse geluids- en filmfragmenten op MySpace om alvast in de stemming te komen. Klik hier voor 25 procent korting op een kaartje voor de voorstelling in het Hoftheater.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.