freedom start weer met aanleg paasbult

Zang- en gospelgroep Freedom tekent dit jaar op Eerste Paasdag (12 april) weer voor de organisatie van het traditionele paasvuur aan de Pleegsterdijk in Raalte. Vanaf 7 maart kan iedereen voor de paasbult schoon snoeihout inbrengen, op zaterdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.

De controles en regels van de gemeente voor zo’n paasvuur zijn flink aangescherpt. Dit zorgt ervoor dat Freedom ook beslist strenger zal toezien op het storten van hout. Er mag alleen schoon snoeihout worden gebracht en dus geen sloophout, stobben en dikke stammen. Hout dat niet aan de eisen voldoet, wordt geweigerd. Daarnaast is het van groot belang dat iedereen de aanwijzingen, van de mensen die helpen op het terrein aan de Pleegsterdijk, opvolgt. Als de maximale grootte van de bult is bereikt, zal het terrein worden gesloten. De vergoeding die Freedom dit jaar vraagt is 5 euro per aanhanger.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.