Home / archiefcentraal / freedom start weer met aanleg paasbult

freedom start weer met aanleg paasbult

Zang- en gospelgroep Freedom tekent dit jaar op Eerste Paasdag (12 april) weer voor de organisatie van het traditionele paasvuur aan de Pleegsterdijk in Raalte. Vanaf 7 maart kan iedereen voor de paasbult schoon snoeihout inbrengen, op zaterdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.

De controles en regels van de gemeente voor zo’n paasvuur zijn flink aangescherpt. Dit zorgt ervoor dat Freedom ook beslist strenger zal toezien op het storten van hout. Er mag alleen schoon snoeihout worden gebracht en dus geen sloophout, stobben en dikke stammen. Hout dat niet aan de eisen voldoet, wordt geweigerd. Daarnaast is het van groot belang dat iedereen de aanwijzingen, van de mensen die helpen op het terrein aan de Pleegsterdijk, opvolgt. Als de maximale grootte van de bult is bereikt, zal het terrein worden gesloten. De vergoeding die Freedom dit jaar vraagt is 5 euro per aanhanger.

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.