fleecejacks voor dansmariekes marienheem

Edwin Schrijver, bedrijfsleider van Formido Raalte, heeft zondag nieuwe fleecejacks overhandigd aan Mirjam Marissink, leidster van de dansmariekes van carnavalsvereniging de Assendorper Zotten in Mariënheem.

Bert Eilander, voorzitter van de Assendorper Zotten, bedankte in een kort woordje hoofdsponsor Formido Raalte voor de fleecejacks. Vervolgens wenste Edwin Schrijver de dansmariekes op zijn beurt veel plezier met de fleecejacks en heel veel succes met hun dansen tijdens carnaval 2009. Op de rug van de jacks staat, dankzij een twintigtal sponsoren, het logo van de carnavalsvereniging afgebeeld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.