felicitaties voor topvrijwilligster ria tijs

Het bestuur en de diverse commissies van handbalvereniging Plus Severijn Heeten zijn bijzonder trots op Ria Tijs. Zij kreeg afgelopen weekend tijdens het sportgala van de gemeente Raalte in het Hoftheater de vrijwilligersprijs.

“Wij willen Ria via deze weg nogmaals van harte feliciteren met de geweldige prijs”, aldus het bestuur van de handbalvereniging. “Ria zet zich al zo’n veertig jaar in voor de jeugd van onze vereniging en het is bijzonder leuk dat ze ook op deze manier daarvoor wordt beloond. In een eerste reactie op het gala zei Ria: ‘Ik vind het geweldig om kinderen in beweging te krijgen en ben zelf ook nog heel graag kind onder de kinderen.’ Wat ons betreft mag ze dit nog jarenlang volhouden.”

Namens Plus Severijn Heeten was ook Ayla van Oorschot genomineerd tijdens het sportgala, maar zij viel niet in de prijzen. “Helaas had zij onvoldoende stemmen gekregen, maar desondanks willen we ook haar feliciteren met de nominatie voor de aanmoedigingsprijs voor de jeugd.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.