essent stuurt klanten brief over overname

Klanten van Essent hebben deze week een brief ontvangen van hun energieleverancier, waarin zij haar kijk op de recente ontwikkelingen betreft de verkoop van het bedrijf aan haar Duitse branchegenoot RWE geeft. “Ons doel is om u als klant duurzaam te voorzien van elektriciteit en gas, tegen een scherp tarief. Ook nu de energiemarkt steeds meer een internationale aangelegenheid wordt. Daarom willen wij verder met RWE. Een sterke partner.”

“Essent gaat in combinatie met RWE behoren tot de topvier van Europese energiebedrijven”, schrijft Arthur van Wylick, directeur Service en Verkoop van Essent. “Daarmee zouden we een grote speler worden en dat is belangrijk om tegen een gunstige prijs grondstoffen en energie te kunnen inkopen. Wie groot is, kan nu eenmaal betere voorwaarden bedingen. Het stelt ons in staat om u nu, maar ook in de toekomst van scherpe tarieven te laten profiteren.”

“Onze toekomstige partner RWE heeft een grote ambitie op het gebied van schone energieproductie”, vervolgt Van Wylick. “Jaarlijks investeert het bedrijf minimaal één miljard euro in onder andere windturbines, waterkracht- en biomassacentrales. De kennis en ervaring die Essent op dat terrein heeft, komt daarbij goed van pas. We zijn niet voor niets de grootste producent van duurzame energie in Nederland. En we willen deze positie samen verder versterken.”

Maar ondanks de voorgenomen overname door RWE, blijft Essent gewoon Essent. “Essent blijft uw vertrouwde leverancier met een uitstekende service en scherpe prijzen”, wordt extra benadrukt in de brief. “Zelfs onze naam gaat niet veranderen. Essent blijft gewoon Essent.” Voor wie meer wil weten over de voorgenomen overname kan terecht op essentblijftessent.nl. Je vindt er aanvullende informatie en antwoorden op veelgestelde vragen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.