Home / archiefcentraal / ertegenaan zaterdag met actie in de c1000

ertegenaan zaterdag met actie in de c1000

De complete cast van de speelfilm Ertegenaan! 2 is zaterdag 28 februari te vinden in de C1000 supermarkt in het centrum van Raalte. Speciaal voor alle kids staat er een kraam in de winkel en de kinderen kunnen meedoen aan een speurtocht door de supermarkt, waarmee ze een leuk Ertegenaan! shirt kunnen winnen. Als klap op de vuurpijl maken de deelnemers kans op twee kaarten voor de première van de film op 5 maart.

Voor diegenen die al geruime tijd uitkijken naar de nieuwe film van Lars Henning, wordt op RTV Raalte woensdag 25 februari de videoclip van de speelfilm uitgezonden. Daarnaast krijg je een kijkje achter de schermen bij het maken van de titelsong. Dit alles is woensdag op ieder half uur te bekijken via RTV Raalte. Voor meer beeldmateriaal van achter de schermen en interviews met de cast, kijk dan op de website www.ertegenaandefilm.nl.

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.