enkele plaatsen vrij bij computercursussen

Dienstencentrum Swaenewoerd in Raalte start begin maart weer met een nieuwe serie computercursussen voor senioren. Samen met anderen kun je in het Internetcafé van Swaenewoerd kennis maken met de computer.

Wil je ook meer weten over e-mailen, internetten, tekstverwerken of fotobewerking? Je leert het allemaal in de acht lessen die worden gegeven bij Swaenewoerd. De deelnamekosten voor de beginners-, en de vervolgcursus bedragen 60 euro, de cursus fotobewerking kost 65 euro. Een cursus bestaat uit acht lessen. In elke les wordt een ander onderwerp behandeld en is er tevens gelegenheid tot het stellen van vragen.

Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor de beginnerscursus en voor de cursus fotobewerking. Heb je interesse, reageer dan snel! Je kunt je opgegeven via een inschrijfformulier dat verkrijgbaar is bij de receptie van Swaenewoerd, Zwanenwoerd 1 in Raalte of via p.overmars@zorggroepraalte.nl. Na afloop van deze cursusreeks gaan de docenten met vakantie, zodat ze in september weer fris aan een nieuw seizoen kunnen beginnen. Voor dit komende seizoen kun je je nu alvast aanmelden.

Voor meer info kun je bellen of mailen met Paul Overmars, de beheerder van Dienstencentrum Swaenewoerd: 0572-345678 of p.overmars@zorggroepraalte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.