Home / archiefcentraal / ehbo certificaten uitgereikt aan gastouders

ehbo certificaten uitgereikt aan gastouders

Maar liefst 160 gastouders van 4Kids uit Salland volgen in februari de cursus ‘Eerste hulp bij kinderongevallen’. Vorige week werden de eerste certificaten al uitgereikt. Binnenkort gaat 4Kids ook cursussen aanbieden aan ouders en andere belangstellenden. De cursussen worden aangeboden in Heino.

Elk jaar zijn er meer dan 60.000 kinderen betrokken bij een ongeval in en om het huis. In de eerste paar minuten na een ongeval is het van groot belang om te weten wat er gedaan moet worden. Daarmee wordt veel pijn voorkomen! De cursus wordt door een instructeur van het Oranje Kruis gegeven. In twee dagdelen doen de deelnemers, zowel in theorie als in de praktijk, dusdanige kennis op dat zij EHBO bij kinderen op de juiste wijze kunnen toepassen. De cursus wordt gegeven op het hoofdkantoor van 4Kids in Heino.

4Kids is een landelijk opererende kinderopvangorganisatie en verzorgt wekelijks de opvang voor meer dan 2.500 kinderen.

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.