eerste fotoactie goed voor 61 inzendingen

Het is zover. Afgelopen zaterdag was de laatste mogelijkheid dat je foto’s rond het thema ‘IJspret’ kon inleveren via de actie die Salland Centraal in samenwerking met De Fotograaf Raalte is gestart. Iedere keer zijn wij op zoek naar de mooiste foto’s uit de regio binnen een bepaald thema. Onze eerste speciale fotoactie leverde liefst 61 foto’s op van op en rond de ijsbaan. Hieronder alle inzendingen, de winnaar verschijnt in onze weekkrant.

De werking van deze speciale fotoactie is eigenlijk heel simpel. Jij maakt een mooie foto binnen het thema dat Salland Centraal als uitgangspunt neemt. Via een online formulier zorg je dat die foto in het systeem komt, waarna wij deze koppelen aan het huidige thema. Aan het einde van de periode wordt Clark Hueting van De Fotograaf gevraagd een winnaar uit te kiezen. Hij of zij krijgt een uitnodiging voor een studioreportage in de fotozaak, gratis!

Thema: Het tweede thema in deze fotoactie is ‘Carnaval’. Met het oog op komend weekeinde kunnen we ons namelijk goed voorstellen dat er weer prachtige plaatjes worden gemaakt. Dat mag van foekepotten of van praalwagens zijn, maar het liefste zien we gewoon mensen op de foto’s. Want ‘mensen kijken’ blijft natuurlijk voor iedereen één van de allerleukste bezigheden. Meedoen dus: Fotograaf.sallandcentraal.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.