drie tenten bij de donderburcht in broekland

Carnaval leeft in Broekland, oftewel Donderdorp. Het aantal carnavalsvierders groeit er gestaag en dus komen bij ‘de Donderburcht’, zoals De Hoppe tijdens carnaval heet, ook nog eens drie tenten te staan.

Vooral op maandag wordt er, vanwege de optocht, een grote drukte verwacht. Uiteraard neemt Prins Berry Lippe de Eerste van de Dondermadeurs ook deel aan de optocht. Hij komt samen met de voltallige Raad zelfs met een geheel nieuwe wagen. De burgemeester van Broekland Michel M. zal officieel het startsein geven voor de optocht. Verder komen er bij de Donderburcht verschillende artiesten langs om het complete programma van jong tot oud op te luisteren. Kijk voor het gehele programma in Donderdorp op staging2.dondermadeurs.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.