disselhorst installatietechniek overgenomen

Disselhorst Installatietechniek BV in Raalte is overgenomen door Winkels Techniek Groep BV uit Enschede. Dat heeft de directie van het Raalter bedrijf woensdag per brief aan het personeel kenbaar gemaakt. In de brief valt verder te lezen dat Disselhorst Metaal BV niet bij de overname betrokken is.

Volgens Alwin Jacobs van Disselhorst gaat het om een strategische keuze voor de toekomst van het installatiebedrijf. Voor de broers Henk en Eddy Winkels van de Winkels Techniek Groep BV betekent de overname een substantiële uitbreiding van de werktuigbouwkundige capaciteit (circa 60 medewerkers), waardoor een goede balans ontstaat met de disciplines Elektrotechniek en Automatiseringstechniek. De totale omvang van de organisatie groeit naar meer dan 225 medewerkers, verdeeld over een vijftal werkmaatschappijen.

De huidige directie van Disselhorst Installatietechniek blijft aan en wordt aangevuld met de kracht van de Winkels Techniek Groep BV. De nieuwe Winkels onderneming zal gaan opereren onder de nieuwe naam ‘Winkels Disselhorst Installatietechniek BV’ en blijft als zelfstandige werkmaatschappij vanuit Raalte opereren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.