de scheg pakt uit in de voorjaarsvakantie

In de voorjaarsvakantie is er bij Sport- en Recreatiecentrum De Scheg in Deventer weer veel te beleven. Het zwemparadijs staat in het teken van ‘Country & Western’ en op de kunstijsbaan kunnen schaatsers meedoen met de ‘Schaats4daagse’. Alle reden dus voor families en gezinnen om De Scheg in de vakantie op het programma te zetten.

Het weekend van 13, 14 en 15 februari staat de kunstijsbaan in het teken van Valentijn. Op vrijdagavond 13 februari krijgen schaatsers de mogelijkheid om voor hun (stille) geliefde een boodschap op een digitaal scherm te plaatsen en samen op romantische muziek te schaatsen. Op de ijsbaan gaat de voorjaarsvakantie op maandag 16 februari van start met de Schaats4daagse. Inschrijven is mogelijk tot en met 17 februari bij de kassa van de ijsbaan. Sneeuwbaldarten, ijshockeysjoelen en skate-aerobic zijn de ingrediënten van de winterpretactiviteiten. De kunstijsbaan is in de vakantie van 16 tot en met 22 februari van maandag tot en met vrijdag open vanaf 10.00 uur, op zaterdag vanaf 14.00 uur en op zondag vanaf 10.00 uur.

Beleef het wilde westen in het zwemparadijs van De Scheg. Cowboys en indianen organiseren doordeweeks spannende westernactiviteiten zoals goud zoeken en het wilde westen parcours. De cowboydance zorgt elke dag voor een swingende afsluiting. In de voorjaarsvakantie is het zwemparadijs dagelijks open vanaf 10.00 uur. Vanwege de landelijke vakantiespreiding is het zwemparadijs in de week van 23 tot en met 27 februari extra open. Maandag 23 en donderdag 26 februari van 12.00 tot 18.00 uur, dinsdag 24, woensdag 25 en vrijdag 27 februari van 12.00 tot 21.30 uur. Het exacte programma en de openingstijden kun je vinden op staging2.descheg.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.