dans ook mee met volksdansgroep odi

‘Ontspanning Door Inspanning’. Met die leus is ongeveer 26 jaar geleden door Annie Veenstra de Volksdansgroep ODI opgericht. Annie (huidige voorzitter van de dansgroep) organiseerde destijds in verzorgingstehuis Het Weijtendaal in Wijhe de sport- en spelactiviteiten. En vanuit die groep kwam de vraag om te gaan volksdansen. Zo werd ODI geboren.

Nu, anno 2009, bestaat Volksdansgroep ODI nog altijd. Maar ze kunnen wel wat nieuwe dansers (50-plussers) gebruiken. Belangstellenden zijn van harte welkom om eens een kijkje te nemen bij de dansgroep. Het is een hechte groep die eenmaal per week – dinsdagochtend vanaf 9.30 uur – in de zaal van Gasterij Nijlant in Wijhe, onder leiding van een docente, oefent. En daarnaast ook regelmatig op stap gaat om deel te nemen aan een dansfestival. Op het repertoire staan vooral de internationale dansen uit Engeland, Bulgarije Armenië, Israël, enzovoort. Dus heb je interesse, doe gerust een keer mee!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.