cd presentatie bij seniorencarnaval in olst

De senioren in Olst beleven zaterdagmiddag 14 februari een ware primeur, want tijdens de carnavalsmiddag, georganiseerd door carnavalsvereniging De Iesselzotten, zal Prins Bonk de Enige met zijn Raad van Elf hun eerste CD presenteren.

Wat ooit begon als een ludiek idee, is geheel uitgewerkt. Enkele weken geleden hebben de heren in de studio van Delta FM in Vroomshoop een tweetal nummers ingezongen. De realisatie van dit project is geheel gefinancierd door het gezelschap zelf. De opbrengst van de verkoop van deze CD is echter geheel bestemd voor de Stichting Doe Een Wens.

Stichting Doe Een Wens vervult de liefste wens voor kinderen tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Door het vervullen van een wens, wil zij blijdschap en kracht brengen in een moeilijke periode; even weg van ziekenhuis, behandeling en doktoren. Bonk: “Tijdens carnaval schuiven wij de waan van alle dag, met zijn stress, beslommeringen en futiliteiten een paar dagen aan de kant. Met het uitbrengen van deze CD ten bate van deze stichting, willen wij als Iesselzotten aantonen dat sommige problemen te ernstig zijn om even achteloos terzijde te schuiven.”

Er bestaat geen beter moment om deze CD te presenteren dan tijdens het Seniorencarnaval, dat door het prinsengarde van De Iesselzotten wordt georganiseerd. Zo kan de band tussen jeugd en senioren nog eens extra onderstreept worden. “Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst, zeggen ze vaak. Maar laten we vooral niet vergeten dat er geen toekomst bestaat als je je verleden niet eert”, aldus Prins Bonk de Enige. Er zal een vullend optreden zijn van het duo Tiz Nix. Deze rondreizende troubadours verzorgen veelvuldig optredens in bejaarden- en verzorgingstehuizen. Bij deze optredens brengen zij de ene na de andere klassieker en tijdloze meezinger.

Ook de jongste leden van de dansgarde Iesselstars maken hun opwachting en zullen hun kunnen aan de toeschouwers tonen. De vijftigplussers worden daarnaast getrakteerd op een bak koffie, krentenwegge en verder nog een hapje en een drankje. Het gratis Seniorencarnaval begint zaterdag in het wooncentrum Averbergen Olst om 14.30 uur. Mensen die moeilijk ter been zijn of geen vervoer hebben, kunnen bellen met Gerard Schotman op nummer 0570-563301. Want De Iesselzotten regelen ook het vervoer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.