Home / archiefcentraal / burgemeester vertelt geheimzinnig verhaal

burgemeester vertelt geheimzinnig verhaal

In het kader van ‘De Nationale Voorleesdagen’ heeft Raalter burgemeester Piet Zoon – op uitnodiging van de werkgroep ‘Acht Voor Taal’ – een bezoek gebracht aan de St. Antoniusschool in Mariënheem.

Zoon werd afgelopen woensdag ingezet voor de leerlingen van de groepen 7 en 8. Na een korte introductie, met een uitleg over zijn ambtsketen, ging hij over op zijn verhaal. Hij ontpopte zich als een echte verteller en wist op die manier de aandacht van alle leerlingen naar zich toe te trekken. De burgemeester boeide zijn gehoor met een echt gebeurd verhaal op Texel, dat hij volgens eigen zeggen ‘voor het eerst naar buiten bracht’.

Een heel vreemd en tevens bijzonder verhaal, dat de leerlingen beslist niet door mochten vertellen aan hun ouders… De grote vraag is nu echter: Hebben de kinderen het geheim echt voor zichzelf bewaard? Het antwoord is ons vooralsnog onbekend.

Lees ook

Het licht staat op groen: Festival De Vecht gaat door

OMMEN – Van vrijdag 20 tot en met zondag 29 augustus aanstaande vormt de rivier …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.