bunker in en bunker uit langs ijssellinie

De belangstelling was zo groot dat het maximum aantal deelnemers al snel bereikt was. De rondleiding duurde in totaal 3,5 uur. Bunker in en bunker uit en langs de waterinlaat en bewakingsposten, compleet met kanonnen.

“In 1950 werd er heel geheimzinnig gedaan over de IJssellinie, maar nu is alles openbaar”, zo stelt de organisatie. De deelnemers kregen deskundige uitleg door vrijwilligers van de Stichting IJssellinie. “Velen denken dat de IJssellinie een overblijfsel is uit de Tweede Wereldoorlog, maar dat is niet juist. De linie stamt uit de tijd van de Koude Oorlog.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.