broeklanders winnen koppel dartstoernooi

De organisatie van het koppel dartstoernooi in het Horsthuis in Broekland kan tevreden zijn over de verloop van het toernooi afgelopen zondag. Twee Broeklanders gingen er namelijk met de eerste prijs vandoor, terwijl ook de vierde plaats naar een koppel uit Broekland ging. Maar veel belangrijker dan dat is het feit dat maar liefst 44 koppels aanwezig waren om de strijd met elkaar aan te gaan, een mooie opkomst dus.

Verdeel over acht poules van vijf en zes koppels werd er zondag allereerst bepaald welke teams tot de winnaars- of verliezers veroordeeld waren. Na goede en mindere wedstrijden waren het uiteindelijk de gebroeders Frans en John van Dartel uit Broekland die met de titel naar huis gingen. Zij wonnen de finale met 5-2 van Willie Jager en Mark Brouwer uit Wijhe. De derde plaats was voor het duo Rick Achterhoek (Raalte) en Ronald Lenderink (Wapenveld). Erwin Dijkman en Mike Jansen uit Broekland werden vierde.

In de verliezersronde gingen Nico Voskamp en Martijn Apeldoorn uit Olst met de eerste prijs aan de haal. In de finale versloegen zij Jolande Jager en Rudi Linthorst uit Wijhe. De hoogste finish van het toernooi was voor Bas Dijkman uit Heeten met een uitgooi van 136.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.