botje in hoftheater verplaatst naar 29 april

De familievoorstelling Botje van theatergroep Kwatta gaat op 22 maart in het Raalter Hoftheater niet door. De voorstelling is verplaatst naar woensdagmiddag 29 april om 15.00 uur. Eén van de spelers heeft namelijk een blessure opgelopen en moet daardoor vervangen worden. Gelukkig is er een vervanger gevonden, maar vanwege deze spelerswisseling is de speellijst aangepast en zo ook de speeldatum in het Hoftheater.

De kaarten van 22 maart zijn nu gewoon geldig op 29 april. Mocht je verhinderd zijn op de nieuwe datum, dan kun je je kaarten omwisselen voor kaarten van een andere voorstelling of kun je gewoon je geld terug krijgen. Je kunt daarvoor terecht bij de VVV/ANWB aan de Varkensmarkt 8 in Raalte. De VVV/ANWB is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 tot 17.00 uur en op zaterdag van 9.30 tot 14.00 uur. Er zijn overigens nog kaarten beschikbaar voor 29 april, ze kosten 7,50 euro per stuk. Voor meer info zie staging2.hoftheater.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.