Home / archiefcentraal / blokvoort neemt disselhorst heeten over

blokvoort neemt disselhorst heeten over

Disselhorst Installatietechniek aan de Dorpsstraat in Heeten is overgenomen door Martin Blokvoort (25) uit Raalte. De huidige eigenaar, Vincent Disselhorst (50), doet een stap terug. Gezondheidsproblemen zijn de oorzaak van de wisseling van eigenaar.

Met de overname door Blokvoort komt er een eind aan het familiebedrijf, dat sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw in het dorp is gevestigd en zich met het verstrijken van de jaren stapsgewijs heeft ontwikkeld tot een bedrijf dat zich toelegt op het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van elektrotechnische licht- en krachtinstallaties, telecom-en datanetwerken, klimaatbeheersing in de agrarische sector, (centrale) verwarming, gas, water, dak-zink en koperwerken. “Het laatste jaar is hard gewerkt aan de voorbereiding tot overname”, zegt Vincent. “Nu het zover is ben ik heel tevreden.”

De stap is wat eerder gemaakt dan aanvankelijk de bedoeling was. “Drie jaar geleden werd ik ziek”, vertelt Disselhorst. “Het gaat nu weer goed met me. Maar ik kan niet meer werken op het niveau wat ik graag zou willen. In mijn periode van ziek zijn kwam Martin Blokvoort bij ons in dienst, met de ambitie om het bedrijf te zijner tijd over te nemen.” Blokvoort is een goede opvolger, weet Disselhorst. “Hij is jong, ambitieus, vooruitstrevend en heeft al de nodige ervaringen binnen ons bedrijf opgedaan. Ik heb er alle vertrouwen in.”

Lees ook

Waterschap geeft minder uit door corona en droogte

ZWOLLE – Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) gaf vorig jaar bijna zeven miljoen euro minder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.