Home / archiefcentraal / bagatelle doet mee aan restaurantweek

bagatelle doet mee aan restaurantweek

Restaurant de Bagatelle tussen Raalte en Mariënheem doet van maandag 2 tot en met zondag 8 maart mee aan de Nationale Restaurantweek. In bijna alle gerenommeerde restaurants van Nederland kun je die week voor een speciale prijs genieten van een heerlijke lunch of diner. Voor een driegangen lunch betaal je slechts 20 euro per persoon, een driegangen diner kost 25 euro.

De Nationale Restaurantweek 2009 is bedoeld om een zo breed mogelijk publiek de mogelijkheid te geven kennis te maken met de verfijnde keuken van verschillende restaurants. Reserveren voor de lunch of het diner kan op www.restaurantweek.nl. Daar vind je ook het overzicht van alle deelnemende restaurants aan deze speciale week.

Lees ook

Schuur aan Haarweg in Lemelerveld afgebrand

LEMELERVELD – Vanmiddag heeft een grote brand gewoed in een schuur aan de Haarweg in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.