acties voor twintigjarig jubileum smulbaai

De grondige metamorfose van het huidige onderkomen aan de Canadastraat is nog geen jaar achter de rug of De Smulbaai in Heino heeft het volgende feest al weer op het programma staan. Eigenaar John van der Vegt staat vanaf 28 februari uitgebreid stil bij het 20-jarig bestaan van zijn winkel. Dat gebeurt met diverse speciale aanbiedingen en acties.

Wie eigenaar John van der Vegt kent, weet dat hij niet vies is van een feestje. Maar het tijdstip is nu wat ongelukkig, omdat zijn vriendin enkele weken later hun eerste kindje verwacht. “En dan zul je net zien dat de weeën beginnen op het moment dat we hier de tent vol met mensen hebben staan. Nee, laten we dat risico maar niet lopen.” Daarom houdt John het deze keer dus bij speciale acties.

Ten eerste is er een actie waarbij je kunt bieden op een echte Wii-spelcomputer. Klanten worden uitgedaagd om daarbij het unieke laagste bedrag te noemen. Je moet dus zowel een laag bedrag bieden als proberen om een uniek (niemand anders mag hetzelfde bedrag bieden) bedrag te noemen. Voor een bedrag van 1,50 euro kan een bod worden gedaan. Verder is er natuurlijk de actie van de Staatsloterij nog, waarmee kinderen kunnen worden uitverkozen als ballenjongen voor een wedstrijd van Oranje.

En natuurlijk is er nog de bekende actie ‘niets gewonnen op Uw staatslot’. Als dat namelijk het geval is, dan is het lot altijd nog 50 cent waard bij slagerij Mekers in Heino. Tot slot is er net als bij de opening twintig jaar geleden een kleurwedstrijd voor de kinderen, wordt er tot 7 maart op elk tweede tijdschrift 50 procent korting gegeven en kost het laten stomen van een kledingstuk maar 4,50 euro (met uitzondering van gelegenheidskleding en leer/suède).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.