zwarte cross binnen kwartiertje uitverkocht

Sallanders die zich als deelnemer willen inschrijven voor de Zwarte Cross 2009 hebben pech, er is namelijk geen plaats meer. Maandag startte de inschrijving op staging2.zwartecross.nl om 11.00 uur, een kwartier later zaten de vijf verschillende klasses – de Brommerklasse, de Powerstepklasse, de Wegraceklasse, de Specialklasse en de Zwaargewichtklasse – al vol. Maar het deelnemersveld mag dan wel vol zijn, kaarten voor bezoekers zijn volop verkrijgbaar. De voorverkoop moet zelfs nog beginnen.

In totaal telt de Zwarte Cross meer dan 1.500 deelnemers die met meer dan 800 voertuigen de baan op zullen gaan. Naast de vijf bovengenoemde klasses zijn er ook nog een aantal klasses waar geen inschrijving voor geldt. Deze klasses zijn de BN’ersklasse waarin bekende Nederlanders crossen voor het goede doel, de Superklasse voor de nationale en internationale top van de motorsport, de Oldtimerklasse met flink wat nostalgie op de baan en een nog bekend te maken nieuwe, maar spectaculaire klasse.

De dertiende editie van het Zwarte Cross Festival zal plaatsvinden op 24, 25, 26 juli op festivalterrein De Schans in het Achterhoekse Lichtenvoorde. Maandag 19 januari start de voorverkoop van de campingkaarten voor leden van het fanclub magazine ‘Harder!’. Voor niet-leden begint de verkoop op 16 februari. Campingkaarten kosten 85 euro en zijn te bestellen via staging2.zwartecross.nl. De dagkaarten voor het festival gaan medio april in de voorverkoop.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.