zwabberaars stoppelkater van het jaar

Raalter carnavalsvereniging de Zwabberaars is zaterdagavond door die andere carnavalsvereniging uit Raalte uitgeroepen tot ‘Stöppelkater van het Jaar 2009′.

Deze roemruchte onderscheiding hebben de Zwabberaars te danken aan de manier waarop zij de Stöppelkaters hielpen toen deze hun aloude residentie door de sluiting van De Leeren Lampe kwijtraakten. Zonder problemen werd Zaal Zwakenberg, residentie van de Zwabberaars, ter beschikking gesteld voor het Elfde van de Elfde-bal en het Gein Gala Bal.

“We zijn ontzettend blij dat we samen een mooi carnavalsfeest in Raalte kunnen bouwen”, zo sprak voorzitter Harry te Riele van de Stöppelkaters. Waarna Prins André de Eerste de onderscheiding mocht omhangen bij zijn collega Prins Punter de Eerste en Prinses Diana. “Alles komt goed”, zo sprak de vorst van de Zwabberaars, de 34-jarige Stefan Egbertzen met een verwijzing naar het Rosenmontagconcert dat beide verenigingen ook weer gezamenlijk gaan organiseren.

De onderscheiding voor een bijzondere sportieve of culturele activiteit, de Zeldzame Kater, ging naar het bestuur van de Sallandse Wandelvierdaagse die het afgelopen jaar voor de eerste keer met veel succes werd gehouden. En dit jaar een vervolg krijgt met naast afstanden van 20 en 40 kilometer ook eentje van 30 kilometer.

Beide uitreikingen waren hoogtepunten op het goed bezochte Gein Gala Bal zaterdagavond. Met muziek, dans, buuts en komische acts, allemaal gebracht door talent van Raalter bodem werd het publiek een plezierige avond voorgeschoteld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.