wie weet er meer over de schildpadlaan

De ANWB heeft het onderzocht: Er staan te veel verkeersborden in Nederland. In Salland dus ook. Reden genoeg om daar maar eens wat meer aandacht voor te hebben. Onze Man kwam aan de Schildpadlaan in Heino een mooie tegen.

Schildpadlaan? Waar is dat dan precies? Nou, het is een zijweggetje van de Dorpsstraat. En het is niet eens een officieel weggetje. Althans, geen openbare weg. Wie er woont en waarom het de Schildpadlaan is? Geen idee. Er zijn vaste wijze mensen in Heino die ons dat kunnen vertellen! Hoe dan ook: Je mag er niet harder dan tien kilometer per uur. En wee je gebeente als je dat toch doet: Je krijgt meteen een fikse boete. Want er is iedere dag radarcontrole.

Kijk, dat zijn nou borden die mogen blijven hangen. Weet jij nog verkeersborden in Salland waar wat mee is? Mail het ons of stuur liever nog een foto mee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.