wandelvierdaagse is de zeldzame kater 2009

Het bestuur van de Sallandse Wandelvierdaagse krijgt zaterdag tijdens het Gein Gala Bal van CV de Stöppelkaters de Zeldzame Kater 2009 uitgereikt. De Stöppelkaters willen daarmee hun grote waardering uitspreken voor de organisatoren van de eerste vierdaagse in oktober van 2008. De Sallandse Wandelvierdaagse volgt de Stichting Streetlive op, dat al jarenlang in september een groot straattheaterfestival in Raalte organiseert ter afsluiting van het zomerseizoen.

“Een bescheiden club mensen die met heel hard werken een evenement van jewelste heeft neergezet dat de komende jaren kan uitgroeien tot een evenement dat de landsgrenzen over gaat qua deelnemers”, spreekt de carnavalsvereniging lovend. “De Sallandse Wandelvierdaagse heeft Raalte en Salland letterlijk op de (wandel)kaart gezet en mag zich meteen na de eerste keer scharen in het rijtje van belangrijkste vierdaagsen in Nederland”, zo vervolgen de Stöppelkaters de motivatie voor toekenning van de Zeldzame Kater 2009.

In de herfstvakantie van vorig jaar, van 21 tot en met 24 oktober, liepen bijna 600 deelnemers de twintig- of veertig-kilometerroutes door Salland, steeds vanaf de centrale accommodatie op de Domineeskamp. Dit jaar wordt van 20 tot en met 23 oktober de tweede Sallandse Wandelvierdaagse gehouden. Vanaf 1 april kan er weer ingeschreven worden voor de vierdaagse, die is uitgebreid met een route over dertig kilometer.

Kaarten voor het Gein Gala Bal op 24 januari zijn verkrijgbaar aan de deur van Zaal Zwakenberg. Of in de voorverkoop bij Annie Schulten en Bar & Brasserie Zwakenberg. De kaarten kosten 10 euro. Wees op tijd om jouw kaarten te halen, want vol is vol! De zaal is open vanaf 20:30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.