vrijwilligersmarkt in raalter kulturhus

Het Vrijwilligerssteunpunt Raalte brengt zaterdag 7 februari vrijwilligers en organisaties bij elkaar op de vrijwilligersmarkt in het Kulturhus. Tijdens de markt kunnen mensen kennis maken met de verschillende kanten van het vrijwilligerswerk in Raalte.

“Door vrijwilligerswerk te doen krijg je ervaring, maak je jezelf nuttig en doe je veel contacten op”, zegt Marieke Korterik van het Vrijwilligerssteunpunt Raalte. “Als vrijwilliger kun je zitting nemen in een bestuur, presenteren bij een radiostation en mensen begeleiden bij het doen van boodschappen. Er zijn tal van mogelijkheden.”

Vorig jaar is gebleken dat er tijdens de markt veel mensen kennis hebben gemaakt met de verschillende organisaties en vrijwilligerswerk zijn gaan doen. Het doel van deze dag is om meer mensen warm te maken voor het vrijwilligerswerk, daarnaast is het voor de verschillende organisaties een goede kans om zichzelf te promoten. Zoals voor De Hartkamp bijvoorbeeld: “Het is voor ons een uitgelezen mogelijkheid om kennis te maken met nieuwe vrijwilligers voor onze organisatie.”

Op zaterdag 7 februari van 10.30 tot 14.30 uur is er gelegenheid voor de organisaties en de vrijwilligers om de markt te bezoeken in het Kulturhus. Voor meer informatie kun je contact opnemen met het Vrijwilligerssteunpunt van Landstede Welzijn: 088-8508275 of mkorterik@landstede.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.