voorjaarsproject van grootkoor overijssel

Het Grootkoor Overijssel gaat maandag 12 januari van start met een nieuw voorjaarsproject. Het koorproject richt zich deze keer op musicalliedjes, filmmuziek en klassieke koorwerken. De vijf repetities in het Hoftheater zijn gepland op de maandagen 12 januari, 23 februari, 9 en 23 maart en 6 april. Het afsluitende concert wordt op 23 april gegeven in Schalkhaar. De repetities duren telkens van 19.30 tot 22.00 uur.

Op het programma staan onder andere liederen uit ‘West Side Story’, ‘Les Misérables’, ‘The Wizard of Oz’, ‘Singing in the Rain’, ‘Show Boat’ en ‘Joseph’s Amazing Dreamcoat’. Verder zal het Grootkoor ook bekende liederen van Ramses Shaffy gaan uitvoeren. De jonge zanger Skhumbuzo, die vorig jaar voor het eerste meedeed, is dit jaar ook weer van de partij. Op veler verzoek is deze zanger opnieuw uitgenodigd om naar ons land te komen.

Grootkoor Overijssel is in 1999 in Nijverdal van start gegaan. Het koor bestaat momenteel uit zo’n 75 stemmen. De leden van dit koor zijn afkomstig uit de gehele provincie. De koorrepetities worden gehouden in Raalte. Ieder jaar worden er twee tot drie koorprojecten georganiseerd, telkens met als afsluiting een groots concert. Deze concerten worden gegeven in kerken en zalen in geheel Overijssel. Je kunt nú meezingen in het Grootkoor Overijssel. Aanmelden kan op staging2.grootkoor.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.