volle tank voor vijf euro bij gulf raalte

Voor het tankstation Gulf in Raalte stond donderdagavond rond half zeven een file van zeker veertig auto’s. Dat laat een bezoeker van Salland Centraal ons via de mail weten. Volgens de schrijver uit Raalte kon je bij Gulf namelijk voor zo’n vijf euro de tank van je auto volgooien met benzine.

“De prijs van benzine stond fout in de computer, met als gevolg dat je voor een paar euro een volle tank had”, aldus de Raaltenaar, die de file met eigen ogen heeft gezien. “Een half uurtje later kwam de eigenaar van de pomp langs om de prijzen weer goed te zetten, maar daarvoor hebben er toch zeker honderd mensen goedkoop kunnen tanken.” En dat kun je toch zien als een mooi nieuwjaarsgeschenk van Gulf Raalte, waar ze ons het verhaal overigens niet konden bevestigen. “Ik heb het verhaal ook gehoord van een klant, maar ik weet van niks. En diegene die je daarvoor moet hebben is vandaag niet bereikbaar”, aldus de persoon aan de pomp.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.