vogels van annouk broekman in de prijzen

De 10-jarige Annouk Broekman uit Olst heeft voor het tweede jaar op rij prijzen gewonnen met haar Catharinaparkieten. Tijdens de kampioenschappen in Apeldoorn, gehouden voor alle vogelliefhebbers van Nederland, werd één van haar turquoise Catharinaparkieten verkozen tot mooiste van Nederland. En dat is best bijzonder, want “aan het kampioenschap deden wel 12.000 vogels mee”, vertelt Annouk.

Annouk zelf deed met vier van haar mooiste parkieten mee aan het kampioenschap, en daarmee wist ze liefst drie prijzen te winnen. “Ik heb twee keer de zilveren medaille gehaald met een donkere turquoise en een groene Catharinaparkiet”, aldus de jeugdige vogelliefhebber. “Ik ben sinds kort ook lid van Vogelvereniging Ons Genoegen in Lettele en ben al een aantal jaren lid van de Catharina studiegroep. Daar werd ik afgelopen jaar ook al kampioen, met dezelfde vogel.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.