tribute aan bob dylan in holstohus theater

De Amerikaanse folkrock-zanger Bob Dylan geeft in het weekend van zondag 12 april drie concerten in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Voor concerten op vrijdag 10 april en zaterdag 11 april is nog slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar, waardoor concertorganisator Mojo woensdag heeft besloten op zondag 12 april een derde concert te organiseren. Wie liefhebber is en de komende twee weken ook voor dat concert geen kaarten weet te bemachtigen, wees niet getreurd: Je kunt gewoon naar Olst!

Coverband Thirteen Weeks speelt op donderdag 29 januari in Brasserie de Oude School in het Holstohus in Olst nummers van de 67-jarige Joods-Amerikaanse popmusicus. Deze Bob Dylan Tribute wordt georganiseerd door de Bibliotheek in Olst en het Holstohus Theater en begint om 20.15 uur. En in tegenstelling tot de concerten in de Heineken Music Hall betaal je in Olst geen 62 euro entree, maar kun je gewoon gratis naar binnen. Echter, om teleurstelling te voorkomen kun je reserveren via 0570-561664 of per e-mail op bib.olst@bibov.nl.

De band Thirtheen Weeks staat onder leiding van de 48-jarige Hengelose gitarist en zanger Frans Assink. Frans is een grote fan van Bob Dylan en het is hem gelukt om vier anderen zo gek te krijgen om in dertien weken zestien nummers van Dylan in te studeren. Zo zijn de eerste optredens van Thirteen Weeks een feit. Frans laat het niet bij de vertolking van de songs alleen maar geeft ook uitleg bij de literaire teksten van Bob Dylan. De band bestaat behalve Frans Assink uit zijn zoon Jochem, zijn nichtjes Roos en Anne Johannink en uit Jaap Schuurmans.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.