traxx programma voor februari bekend

Jongerencentrum TraXX aan de Schapenstraat in Raalte organiseert elke woensdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur gratis activiteiten voor tieners van 10 tot en met 14 jaar.

Het programma voor de maand februari is weer bekend. Zo wordt er op woensdag 4 februari gestart met een bingo. Voor 11 februari staat er een speurtocht op het programma. Op woensdag 18 februari is er een tafeltennistoernooi. En de laatste woensdag van de maand is het tijd voor schaatsen. Je moet je voor het schaatsen wel opgeven. Met eigen schaatsen betaal je 2 euro en zonder 3 euro. Voor meer informatie over de activiteiten bel TraXX: 0572-3636191. Het jongerencentrum is te vinden aan de Schapenstraat 3 in Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.