succesvol gala een plekje op het podium

Theatergroep ‘Een plekje op het podium’ – kortweg popgroep genoemd – hield dinsdagavond een nieuwjaarsgala. Leden van de Raalter theatergroep verschenen in een zelfgemaakt galakostuum, sommigen met zelfs een masker erbij.

In het zelfgemaakte outfit mochten de deelnemers een wens uitspreken voor 2009. Nou, dat was niet moeilijk. Wat te denken van goede cijfers, een paard of dolfijn of het hebben van een goede toekomst? Er waren er ook een paar, die als wens hadden dat ze beroemd wilden worden. Daar beginnen ze dan nu mee, want als je eenmaal op Salland Centraal hebt gestaan…

Leidster Annette Kiekebosch deed de wens dat haar theater door kan gaan, met het liefst een paar nieuwe leden erbij, vooral voor de oudste groep, vanaf klas twee van het voortgezet onderwijs. Aanmelden kan via a.amrakkvdx@home.nl, het mailadres van Annette. Nieuwe leden kunnen dan volgend jaar wellicht ook meedoen aan het nieuwjaarsgala, dat dit jaar afgesloten werd met de Radetzkymars, want dat hoort op een nieuwjaarsconcert gespeeld te worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.