Home / archiefcentraal / start bouw stoppelburcht in de sneeuw

start bouw stoppelburcht in de sneeuw

Met een carnavaleske bijeenkomst in de sneeuw op festivalterrein de Domineeskamp in Raalte is zondagmorgen door Prins André de Eerste en jeugdprins Cas de Eerste van de Stöppelkaters het officieuze startsein gegeven voor de bouw van de Stöppelburcht.

In aanwezigheid van een groot aantal leden van Raalter carnavalsvereniging de Stöppelkaters verrichtten de twee prinsen samen de aftrap voor de bouw van drie grote feesttenten op de Domineeskamp in Raalte. Na decennialang De Leeren Lampe als residentie gehad te hebben, wordt op het plein tijdens het komende carnaval een tijdelijke residentie opgebouwd waar duizenden carnavalsvierders kunnen worden ontvangen.

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.