Home / archiefcentraal / spots brengt snoepgoed en bitterballen

spots brengt snoepgoed en bitterballen

Toneelvereniging SPOTS uit Nieuw Heeten presenteert op 30 en 31 januari en 6 en 7 februari de komedie ‘Snoepgoed en bitterballen’ in het Timmermanshuis.

De spanning begint op te lopen bij de leden en de regisseur van Toneelvereniging SPOTS Nieuw Heeten. Met name voor de nieuwe regisseur Guus Rudzik uit Almelo is het een uitdaging om in zijn debuut zijn visitekaartje af te geven. Guus heeft al vele jaren diverse toneelstukken geregisseerd en de leden van de vereniging zijn blij om van zijn ervaringen gebruik te mogen maken.

Het stuk speelt zich af in een tijdsbestek van één dag in de kamer van familie De Goede. Vader Johan de Goede komt thuis van het carnaval met z’n ‘tipsy zijnde’ vrouw. Ze voelt zich ineens weer 20. Goed nieuws voor Johan, maar dan raakt het echtpaar ineens betrokken bij een ontvoeringszaak. En dan komen er ook nog eens allemaal gasten over de vloer. Johans vader, een vriendelijke opa, neemt een ‘groen blaadje’ mee naar huis. Dochter Trudy probeert ondertussen haar ‘lover’ (de politie-inspecteur) ter goedkeuring aan te bieden.

De entree bedraagt 7 euro, inclusief een kopje koffie. Kinderen betalen 3,50 euro. Kaarten kun je bestellen bij Gerard Hazelhekke, telefoon 0572-321319 (alleen op werkdagen van 18.30 tot 19.30 uur). De aanvang is elke avond om 20.00 uur en de zaal is open vanaf 19.30 uur. Meer info is te vinden op www.toneel-spots.nl.

Lees ook

Rick Evers: Wit rood wit

Ik heb het virus. Het is niet anders. Opgelopen tijdens Ajax tegen Cambuur Leeuwarden in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.