spoolder in luttenberg trots op feestzaal

“Het is één van de mooiste zalen van de regio.” Het is meteen duidelijk: André en Marian Spoolder, eigenaren van Café Zalenaccommodatie Spoolder in Luttenberg zijn trots op hun nieuwe feestzaal. De geheel nieuw ingerichte zaal is sinds april vorig jaar in gebruik en de reacties zijn enthousiast. Spoolder is één van de bekendere zalenaanbieders in het Sallandse. Maar de nieuwe zaal verdient meer. Spoolder wil de zaal nu ook in de wijdere regio in de markt zetten.

De zaal biedt met de nieuwe inrichting een afwisselend geheel. Lange zittafels worden afgewisseld met ronde zittafels, er is een tweede bar gerealiseerd met daarbij een speciale hoek met statafels en (lage) barkrukken. De kleuren zijn klassiek (diepbruin en crème), maar het meubilair kenmerkt zich ook door strakke, moderne ontwerpen. De stoelen hebben robuuste zwartleren zitbladen, die zelfs wel iets aan die van een barkruk doen denken.

Voor de (feest)bands is er een nieuw, vast podium gecreëerd, dat eventueel ook als zithoek gebruikt kan worden. Verder is er nieuwe verlichting neergehangen, is er opnieuw behangen en zijn er nieuwe gordijnen aangeschaft. Daarnaast is ook de entree van de zaal vernieuwd. “Bruiloften, verjaardagen, reünies, bedrijfsfeesten, vergaderingen, presentaties, noem het maar op, deze zaal kun je voor alles gebruiken”, vertellen André en Marian. “We beschikken voor presentaties en vergaderingen overigens ook over audiovisuele apparatuur en voor familiefeestjes hebben we een springkussen dat desgewenst ook binnen geplaatst kan worden.”

“Met deze inrichting is de zaal geschikter gemaakt voor een nog breder publiek”, vertellen André en Marian. “De zaal biedt zo een veel afwisselendere aanblik. Veel jongeren willen liever niet aan tafels zitten, maar kiezen voor statafels. Met onze nieuwe bar en statafelhoek komen we aan die wens tegemoet. Maar ook ouderen vinden het fantastisch. De bijbehorende barkrukken zijn expres nogal laag, zodat ook zij er gemakkelijk plaats op kunnen nemen. We merken bij feesten dat er ontzettend veel gebruik van gemaakt wordt.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.