sponsoractie bij bakker bart groot succes

Er is de afgelopen periode veel brood verkocht bij Bakker Bart in Raalte, getuige een speciale actie die bijna 3.000 euro voor SV Raalte heeft opgeleverd. Onder de slogan ‘Sponsorgeld is broodnodig’ kreeg je in de maanden november en december van 2008 bij iedere besteding boven de 3,50 euro een muntje van twintig cent. Die kon je in een daarvoor bestemde bus (voetbal, handbal of gymnastiek) deponeren. Het resultaat van die actie is overweldigend.

Door de sponsoractie heeft de plaatselijke sportvereniging haar clubkas flink kunnen spekken. De afdeling voetbal mocht maar liefst 1.207 euro bijschrijven, de handbalafdeling werd met 936,60 euro beloond en de kas van de gymafdeling werd met 788 euro gespekt. Als tegenprestatie hebben leden van de drie afdelingen van SV Raalte de voorbije periode geholpen met de verkoop van Bakker Bart-producten. Ondanks kou en regen werden er met veel plezier en inzet speculaasbrokken, appelflappen en banketstaven verkocht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.