Home / archiefcentraal / speciale muismat voor basisschooljeugd

speciale muismat voor basisschooljeugd

Alle basisschoolleerlingen uit groep 8 in de gemeente hebben een muismat ontvangen.

De gemeenteraad van Dalfsen stelt binnenkort een nieuwe Toekomstvisie vast (Missie-Visie 2020). Op diverse manieren hebben dit jaar de inwoners een inbreng gehad in de discussie. Voor de basisschooljeugd was een speciale website (www.detoekomstvandalfsen.nl) gelanceerd, waar de kinderen hun ideeën op konden plaatsen. Het project met de basisscholen werd afgerond met een kinderraadsdebat in de raadszaal van het gemeentehuis. Dit debat was live te volgen via www.dalfsen.nl.

Van de voorstellen van de kinderen heeft de gemeente Dalfsen een mooie muismat laten maken. Op de muismat zijn de vijf voorstellen afgebeeld met daarbij als slogan ‘Ik heb meegewerkt aan de Toekomst van Dalfsen’.

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.