Home / archiefcentraal / speciale ja nee stickers voor olst wijhe

speciale ja nee stickers voor olst wijhe

Drukkerij de Kroon, uitgever van Huis aan Huis, en de gemeente Olst-Wijhe zijn samen met TNT in overleg gegaan om de matige verspreiding van gemeentelijke publicaties op te lossen. TNT, de verspreidingspartner van de gemeente Olst-Wijhe, behandelt de uitgaven van Huis aan Huis namelijk als ongeadresseerde reclamedrukwerk, terwijl daar wel de gemeentelijke publicaties in staan. Huis aan Huis wordt dus niet bezorgd bij panden met een Ja-Nee-sticker.

Omdat de gemeentelijke publicaties zijn opgenomen in de Huis aan Huis, vindt de gemeente het belangrijk dat deze uitgaven bij zoveel mogelijk inwoners worden bezorgd, ook bij inwoners die misschien wel een Ja-Nee-sticker op hun brievenbus hebben geplakt. Daarom is er een nieuwe sticker ontwikkeld, die alle inwoners (die al een sticker hebben) op donderdag 15 januari thuis bezorgd krijgen. Deze nieuwe sticker houdt reclame en ander ongeadresseerd drukwerk tegen, maar geeft aan dat uitgaven van Huis aan Huis wel mogen worden bezorgd.

Voorheen was het verplicht om gemeentelijke publicaties in gedrukte vorm onder de inwoners te verspreiden, maar een nieuwe wet stelt dat alleen een digitale versie nu volstaat. De gemeente Olst-Wijhe biedt haar nieuws via beide kanalen aan. De publicaties staan in Huis aan Huis, maar ook op olst-wijhe.nl en zijn verkrijgbaar via een digitale nieuwsbrief. De abonnees op deze gratis nieuwsbrief krijgen elke week een bericht in hun mailbox met de nieuwste publicaties.

Lees ook

Webinar Puberbrein tijdens Week van de Opvoeding

OLST/WIJHE – Het CJG presenteert op woensdagavond 6 oktober de gratis webinar ‘Puberbrein’ voor ouders …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.