smeekens donderdag op ijsbaan in raalte

Jan Smeekens komt donderdagavond om 20.00 uur naar de ijsbaan in Raalte om een bedrag van 500 euro te overhandigen aan de Stichting IJsbaan Raalte. De Raalter sprinter van de TVM-ploeg doet dat namens de Stichting Raalte Actief (SRA).

SRA werd in de zomer van 2008 door de Stichting IJsbaan Raalte benaderd om de ijsbaan voort te helpen. Door het jarenlang uitblijven van natuurijs was de kas van de Stichting IJsbaan Raalte namelijk aardig leeg geraakt. Inmiddels gaat het door de huidige vorstperiode weer wat beter met de ijsbaan aan de Overkampsweg, maar de injectie van SRA is natuurlijk welkom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.