Home / archiefcentraal / smeekens donderdag op ijsbaan in raalte

smeekens donderdag op ijsbaan in raalte

Jan Smeekens komt donderdagavond om 20.00 uur naar de ijsbaan in Raalte om een bedrag van 500 euro te overhandigen aan de Stichting IJsbaan Raalte. De Raalter sprinter van de TVM-ploeg doet dat namens de Stichting Raalte Actief (SRA).

SRA werd in de zomer van 2008 door de Stichting IJsbaan Raalte benaderd om de ijsbaan voort te helpen. Door het jarenlang uitblijven van natuurijs was de kas van de Stichting IJsbaan Raalte namelijk aardig leeg geraakt. Inmiddels gaat het door de huidige vorstperiode weer wat beter met de ijsbaan aan de Overkampsweg, maar de injectie van SRA is natuurlijk welkom.

Lees ook

Muziekbokaal voor gemeenten en Stichting Muziek Netwerk Salland

WIJHE – De gemeenten Raalte en Olst-Wijhe hebben voor hun inzet voor het muziekonderwijs op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.