slimme aankondiging autorodeo kpj

Bij de KPJ in Boerhaar hebben ze een lid dat heel goed weet hoe je ieder jaar de autorodeo weer maximaal onder de aandacht brengt. Aankondigen op een manier waar je ‘proat van kriegt’. Andere jaren moesten grote reclameborden weggehaald worden op last van de gemeente. Dit jaar is een onschuldige wagen met hooibalen in het land gezet.

Een knappe wetgever die daar tegen in het geweer komt. Want mag dat dan niet, zo’n wagen met hooi in het land zetten? Tja, dat die toevallig de vorm van een crossauto heeft… Eer je daar een gerechtelijke uitspraak over hebt, is het al zo 19 april geweest en dan is de rodeo weer voorbij.

Het is daarom een actie die qua slimmigheid op het randje is. Want als je niet op de hielen gezeten wordt door de één of andere ambtenaar die roept dat dit niet mag, dan mis je die extra aandacht natuurlijk. Andere jaren lukte de KPJ (katholieke plattelands jongeren) dat iedere keer wel. Dit jaar hebben we nog geen gebiedende brieven voorbij zien komen.

Inschrijven voor de jaarlijkse autorodeo kan op donderdag 29 januari en op donderdag 5 maart, om 20.00 uur in het clubhuis van de KPJ in Boerhaar. Dus die crossauto met hooibalen blijft nog wel een tijdje staan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.