Home / archiefcentraal / sleetjes kunnen wel weer tijdje naar zolder

sleetjes kunnen wel weer tijdje naar zolder

De sleetjes kunnen wel weer een tijdje naar zolder. Want als je naar de weerverwachtingen kijkt, dan lijkt ijspret de komende periode er niet in te zitten. Doodzonde, zeker als je ziet wat je met sleetjes allemaal kunt doen.

In Herxen ging afgelopen weekend bijvoorbeeld een fantastische ‘sleetrein’ over het ijs. Deze trein werd voort getrokken door een pony, die er – net als alle kinderen – zichtbaar plezier in had. Bij dit bericht plaatsen we verder nog een fotoreportage met foto’s van Benne Solinger. In de mail naar de redactie schreef Benne alleen: “Afscheid van de winter?”

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.