sleetjes kunnen wel weer tijdje naar zolder

De sleetjes kunnen wel weer een tijdje naar zolder. Want als je naar de weerverwachtingen kijkt, dan lijkt ijspret de komende periode er niet in te zitten. Doodzonde, zeker als je ziet wat je met sleetjes allemaal kunt doen.

In Herxen ging afgelopen weekend bijvoorbeeld een fantastische ‘sleetrein’ over het ijs. Deze trein werd voort getrokken door een pony, die er – net als alle kinderen – zichtbaar plezier in had. Bij dit bericht plaatsen we verder nog een fotoreportage met foto’s van Benne Solinger. In de mail naar de redactie schreef Benne alleen: “Afscheid van de winter?”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.