sfeervolle winterfotos uit gemeente dalfsen

Het KNMI heeft gelijk gekregen. Het weerstation voorspelde een weekend met zonnig schaatsweer en dat werd het ook: Een zonnig weekend met zéér fraai schaatsweer zelfs. Vele schaatsliefhebbers maakten daar dankbaar gebruik van.

Fotograaf Annet van Raalten daarentegen koos – zoals al gemeld – niet voor een stukje schaatsen. Nee, zij ging er met haar fototoestel op uit en maakte werkelijk waar schitterende winterplaatjes. Op datzelfde idee was ook John Ruiter uit Raalte gekomen. Hij maakte afgelopen weekend een aantal fraaie winterfoto’s in de gemeente Dalfsen. Zo kwam hij onder andere door Hoonhorst, Lemelerveld en buurtschap Dalmsholte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.