Home / archiefcentraal / senioren dansgroep marienheem op reis

senioren dansgroep marienheem op reis

De senioren dansgroep in Mariënheem heeft vrijdag tijdens de nieuwjaarsreceptie een wereldreis gemaakt. Het thema van de receptie was namelijk: Een culturele wereldreis.

De organisatie had van twaalf verschillende landen de nationale vlag afgedrukt. Van diezelfde landen waren gebouwen afgebeeld, zoals de Klaagmuur en de Berlijnse muur. Verder werden er nog twaalf verschillende dansen opgevoerd en je kon twaalf verschillende hapjes proeven; van Engels drop tot Goudse kaas. Tot slot kregen de ruim dertig senioren een lijst om te kijken of ze alles bij het juiste land konden plaatsen. Dat invullen van die lijsten ging in groepen. En zoals zo vaak bij senioren, waren er vrouwen- en mannentafels. De groep die uiteindelijk alles goed had, kreeg applaus en als prijs de eeuwige roem.

Lees ook

Rick Evers: DSCIM4984 of DSCIM4985

Ons kleine mannetje was jarig. Het ene moment heb je een baby in je armen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.