Home / archiefcentraal / selectie van broekland op trainingskamp

selectie van broekland op trainingskamp

De eerste voetbalselectie van Broekland reist vrijdagavond helemaal af naar het Limburgse Maastricht, om zich daar voor te bereiden op de tweede competitiehelft. Klokslag 18.00 uur vertrekt de spelersgroep (inclusief begeleiders) richting het zuiden.

De Broeklandse voetballers, die uitkomen in vijfde klasse H, kunnen na de heenreis nog genieten van een programmavrije avond, maar moeten zaterdag flink aan de bak. Coach Jan Plagman heeft voor die dag namelijk twee pittige trainingen op het programma staan. Ter afsluiting van het trainingskamp zal Broekland zondag aantreden tegen het tweede elftal van tweedeklasser SVME uit Eijsden.

Lees ook

Gratis testamentcheck bij alle locaties Notariaat Salland

HEINO/WIJHE – Notariaat Salland haakt op vrijdag 18 juni weer aan bij de Landelijke Testamentcheckdag. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.