schuitema gaat nieuw bouwen op zegge vi

Schuitema heeft een stuk grond (4ha) op bedrijventerrein de Zegge VI in Raalte aangekocht om in haar logistieke activiteiten te investeren. Op het betreffende perceel zal een nieuw pand worden gebouwd, van waaruit het versgedeelte zal worden gedistribueerd aan de C1000-winkels. De huidige locatie van Schuitema in Raalte aan de Almelosestraat blijft ook in gebruik, maar zal in de toekomst alleen voor de houdbare producten dienst doen.

“Reden voor het realiseren van dit nieuwbouwproject is dat de huidige versnipperde logistieke activiteiten in Raalte nu samengebracht worden op deze twee locaties”, zo stelt Schuitema. In het eerste kwartaal van 2009 zal een bouwvergunning voor de locatie op de Zegge VI worden ingediend. Na goedkeuring kan naar verwachting halverwege 2009 gestart worden met de bouw. In 2010 hoopt Schuitema haar nieuwe distributiecentrum in gebruik te kunnen nemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.