schotse whiskyproeverij galerie van de plas

In samenwerking met Slijterij en Wijnhandel de Dom organiseert ‘Maatschappij tot Nut van het algemeen’ op vrijdag 6 februari een Nosing & Tasting Whiskyproeverij bij Galerie van de Plas aan de Aaldert Geertstraat in Olst. Deelname aan deze proeverij kost 18 euro voor leden van ’t Nut en 20 euro voor niet-leden. Opgeven kan tot 28 januari bij Jan Jansen op jan.m.jansen@planet.nl of op het telefoonnummer 0570-561051.

Een Nosing & Tasting is een leerzame proeverij die je in dit geval meeneemt op een whiskyreis door Schotland. Je proeft de sfeer, ontdekt de smaak en doet kennis op van Schotse whisky’s. De reis gaat langs de zes verschillende Schotse whiskyregio’s, van de Lowlands via de Highlands en Speyside tot aan de befaamde Island whisky’s.

Deelnemers zijn om 19.45 uur welkom bij Galerie van de Plas in Olst. Gedurende twee uur presenteert een Whisky-ambassadeur van Diageo dan een levendige proeverij. Deze ambassadeur is opgeleid in Schotland en heeft alle nodige kennis van het productieproces, de streken en distilleerderijen opgedaan om tot whiskyspecialist benoemd te mogen worden. De ambassadeur is tijdens de Nosing & Tasting gekleed in traditionele kilt, hetgeen het geheel een speciale Schotse uitstraling geeft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.