schaatsnacht deventer bij de scheg

De kunstijsbaan van Sport- en Recreatiecentrum De Scheg in Deventer vormt op vrijdag 16 januari vanaf 16.00 uur de locatie voor de Schaatsnacht van Deventer. Op het programma staan de 50, 100 en 150 kilometer prestatietochten, recreatief schaatsen en een schaatsdisco met onder andere demonstraties N*ice Dance.

Fanatieke schaatsers gaan doorgaans voor de prestatietochten, waarbij het de bedoeling is het aantal kilometers naar keuze in een zo snel mogelijk tijdsbestek te schaatsen. De start van de 150 kilometer is om 16.00 uur, de 100 kilometer gaat om 17.10 uur van start en de 50 kilometer om 20.10 uur.

Voor alle prestatietochten is een transponder verplicht. Een transponder is een chip waarmee schaatsers hun rondetijden kunnen volgen via internet. Transponders zijn te huur. Deelnemers ontvangen na de prestatietochten een herinnering. Inschrijven voor de prestatietochten is mogelijk tot en met 11 januari. Inschrijfformulieren zijn verkrijgbaar bij de kassa van de kunstijsbaan.

Op het middenterrein vindt van 19.45 tot en met 22.30 uur de Mega Ice Dance Experience plaats. Een schaatsdisco met een DJ op het ijs en met onder andere demonstraties N*ice Dance (ijsdansen). Recreatief schaatsen is die dag doorlopend mogelijk van 14.00 tot 22.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.