rtv raalte verrast met eerste omroepkrant

De lokale omroep RTV Raalte komt volgende week met een eigen omroepkrant. Deze krant bevat informatie over programma’s van de lokale omroep, over de makers ervan en daarnaast komt een vaste luisteraar aan het woord. Met deze omroepkrant, die een oplage van 15.000 stuks heeft, wil RTV Raalte de inwoners van de gemeente Raalte op de hoogte stellen van het reilen en zeilen van de omroep.

De omroepkrant, zestien pagina’s dik, wordt in de gehele gemeente Raalte bezorgd. Er staat bijvoorbeeld informatie in over de komende gedichtendag, het tweede deel van de speelfilm Ertegenaan! wordt behandeld en wethouder Roger de Groot vertelt over de meerwaarde van RTV Raalte. De programmering van de radio en televisie ontbreekt natuurlijk niet en daarom is het handig om deze krant te bewaren.

In de zomer volgt er een tweede editie van de omroepkrant. Kijkers en luisteraars worden uitgenodigd om ook hun mening te laten horen en die op te sturen naar RTV Raalte. Enkele hiervan worden dan gepubliceerd in de zomerse omroepkrant.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.