rtv oost kiest weer voor twentse optocht

RTV Oost heeft een nieuw contract getekend om de Grote Twentse Carnavalsoptocht in Oldenzaal ook de komende drie jaar uit te zenden. Daarvoor zijn afspraken gemaakt met plaatselijke carnavalsvereniging De Kadolstermennekes.

Het nieuwe contract betekent tevens dat de regionale omroep de komende jaren niet uitrukt naar Raalte om de Grote Sallandse Optocht op beeld vast te leggen. De optocht in Oldenzaal wordt dit jaar voor het eerst zelfs live uitgezonden, mede vanwege het 55-jarig bestaan van het carnaval in Oldenzaal. Tot nu toe werd het verslag eerst opgenomen en pas later op de dag uitgezonden. De uitzending op zondag 22 februari begint om 12.30 uur. De herhaling is op Rosenmontag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.