Home / archiefcentraal / rtv oost kiest weer voor twentse optocht

rtv oost kiest weer voor twentse optocht

RTV Oost heeft een nieuw contract getekend om de Grote Twentse Carnavalsoptocht in Oldenzaal ook de komende drie jaar uit te zenden. Daarvoor zijn afspraken gemaakt met plaatselijke carnavalsvereniging De Kadolstermennekes.

Het nieuwe contract betekent tevens dat de regionale omroep de komende jaren niet uitrukt naar Raalte om de Grote Sallandse Optocht op beeld vast te leggen. De optocht in Oldenzaal wordt dit jaar voor het eerst zelfs live uitgezonden, mede vanwege het 55-jarig bestaan van het carnaval in Oldenzaal. Tot nu toe werd het verslag eerst opgenomen en pas later op de dag uitgezonden. De uitzending op zondag 22 februari begint om 12.30 uur. De herhaling is op Rosenmontag.

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.